perjantai 17. huhtikuuta 2015

Olkaamme aidosti suomalaisia = Once again / kerran vielä: Valkoisemman tulevaisuuden puolesta mustaa islamin ja maahanmuuton mustaa morlokkien valtaanpääsyä estämään Heikki Luoto​ 123-ehdokasnumerolla ja Terhi Kiemunki Os Isomäki​ 121-ehdokasnumerolla Tampereelta eduskuntaan. Uudeltamaalta Muutos 2011​ James Hirvisaari​ ja Jari Leino eduskuntaan

Olkaamme aidosti suomalaisia = Once again / kerran vielä: Valkoisemman tulevaisuuden puolesta mustaa islamin ja maahanmuuton mustaa morlokkien valtaanpääsyä estämään Heikki Luoto​ 123-ehdokasnumerolla ja Terhi Kiemunki Os Isomäki​ 121-ehdokasnumerolla Tampereelta eduskuntaan. Uudeltamaalta Muutos 2011​ James Hirvisaari​ ja Jari Leino eduskuntaan: Suomi suomalaisille, somaleilla, kamelin- ja vuohentaluttajilla ymv:lla on tilaa lähi-idässä ja Afrikassa. 

Suosittelijana Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko Tampere
Putinistit hirteen demlajuristeista alkaen keskuudestamme. Islamisaatio seis!Arvostakaamme aidosti monikultuurisuutta kansallisvaltioina mustan ja nyt markkinoidun huuhaa monokulttuurin sijaan. Olkaamme aidosti sinisilmäisiä ei vääränlaisesti "sinisilmäisiä". Kiitos. Suosittelijana Seppo Lehto islamin ja maahanmuuton vastustaja kahvaa myöden ;) Suosittelen että kaikki ehdokkaat perehtyvät miehittäjä-Ryssän petollisuuteen ja hommaavat Suomen Nato-jäseniksi välittömästi.
 ------------------------------ 
http://suomen-eduskuntavaalit-2015.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti